10 mei 2016

Wat u van ons kunt verwachten

Wat u van ons kunt verwachten? Professionele Schmink in Zeeland!

Danielle Petit Happy Face Schmink ZeelandHet verhaal

Op de middelbare school, kwam ik tijdens een schooltheater productie in contact met een Grimeuse (theater schmink).
Deze vrouw kon zo gepassioneerd over haar vak vertellen, dat het me greep en nooit meer heeft losgelaten.

Nu vele jaren later, ben ik een doorgewinterde Face-Painter (schminker), die met veel plezier haar werk doet en net zo gepassioneerd is, als de Grimeuse die jaren geleden, de wereld van het transformeren voor mij opende.

Inmiddels heb ik mij omringd met een aantal fantastische collega’s, die komen helpen wanneer dat nodig is, om zo aan uw wensen te kunnen voldoen.

Het idee

Halloween schmink girly

Huidversiering doormiddel van verf of make-up bestaat al eeuwen lang voor ceremonies, feesten en theater.Tegenwoordig is het ook een kinderactiviteit: Schminken.

Voor mij is schminken veel meer dan een activiteit alleen. Het moet een beleving zijn, een speciaal moment tussen kind en artiest schminker.

Van het moment dat het kind op de stoel klimt en haar wens toevertrouwd aan de artiest  die gaat schminken, naar het moment dat het kind vol verwondering in de spiegel kijkt naar de creatie op het gezicht  (haar of zijn idee), tot het moment dat  het kind van de stoel af klimt en het personage tot leven brengt.

Het mooie van ons vak is, dat we even mee mogen naar het land van fantasie in het hoofd van een kind. Of het nu is dat een jongen een roze kat wil zijn of een meisje een stoere ridder, het mag allemaal. Nog mooier is, als er iets totaal nieuws ontstaat, zoals bijvoorbeeld een levende IPhone of een wirwar van mooie kleuren en glitters.

Bij ons dus geen vooraf gekozen foto’s, maar creaties ontstaan uit de samenwerking tussen kind en schminker.

(Uiteraard hebben wij wel foto’s bij ons om kinderen op weg te helpen als ze er echt niet uit komen).

Waarom wij?

Doordat u  met Happy Face Schmink Zeeland in zee gaat, verzekerd u zich er van dat:Lachende gezichten met Happy Face Schmink

  •  U een goed getrainde artiest / schminker op uw evenement heeft staan, die deel uit maakt van een vast team en één vast contactpersoon.
  • Onze artiest / schminker een perfecte grooming heeft die aansluit bij uw wensen.
  • Onze artiest / schminker een hoog niveau van Gast gerichtheid en Service heeft en de Gast altijd nummer één is.
  • Wij werken met de hoogst mogelijke hygiëne- en veiligheidsnormen en uitsluitend met EU goedgekeurde cosmetische producten, die geschikt zijn voor gebruik op de huid.
  • Cosmetica is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege hun gevoelige huid en kans op allergische reacties. Wij schminken hierom geen kinderen onder de 3 jaar.
  • Uw gasten geen verschil zullen merken tussen uw mensen of onze artiest / schminker
  • U vanwege onze jarenlange ervaring zonder zorgen dit stuk entertainment aan ons kunt overlaten en dus niet steeds genoodzaakt bent te komen kijken of alles wel goed gaat.

Ik kan nog even door gaan, maar het waarom is hierbij wel duidelijk denk ik.