13 augustus 2018

Fijn dat u Happy Face Schmink bezoekt!

Fijn dat u Happy Face Schmink bezoekt!

Schminken op arm

U zoekt een professional die kan schminken in Zeeland? Dan vind u op onze site degene die u zoekt.

Happy Face Schmink Zeeland zorgt voor “Belevingen” met behulp van Schmink, Glittertattoos en als enige in Zeeland de originele IBIZA Hair Wraps. Wij komen op alle evenementen, fairs, markten, kinderfeesten, sportwedstrijden, openingen, bedrijfsevenementen, bruiloften en alle andere feestelijke gelegenheden op Noord Beveland en omstreken.

Wij geven aan kwaliteit, klant vriendelijk- en tevredenheid, hygiëne en veiligheid onze hoogste prioriteit en we zullen er samen met u, alles aan doen om uw evenement of feest in Zeeland, onvergetelijk te maken.
Daarbij spreken wij naast Nederlands ook English, Français und Deutsch, wat fijn is voor de internationale gasten of klanten op uw locaties of feesten.

Zou het niet heerlijk zijn als al de gasten van uw bedrijfsevenement of fair in Zeeland, met een tevreden gevoel naar huis gaan, 100 jarig bestaan Badhotel Domburg
omdat er voor de kinderen is gezorgd met een van onze animaties. Hierdoor hebben de volwassenen heerlijk wat tijd voor zichzelf.
Of wat denkt u van een kinderfeestje of festival in Zeeland, waar na weken nog over gesproken wordt, omdat bijvoorbeeld het schminken zo leuk was.

Neem een kijkje op onze website en als u vragen, suggesties of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op via Neem contact met ons op

We hopen snel van u te horen en u van dienst te mogen zijn.
We hope to hear from you soon and to be at your service.
Wir hoffen, bald von Ihnen zu hören und Ihnen behilflich sein.
Nous espérons avoir de vos nouvelles bientôt et de pouvoir etre a votre service.