2 februari 2019

Belangrijke Informatie

belangrijke informatie Happy Face Schmink

Belangrijke Informatie

Uw kind of uzelf word gescminkt door een professionele facepainter. Deze respecteert de hygiëne regels en maakt gebruik van schone penselen en sponsen.

Wij gebruiken enkel schmink en make-up op basis van crème of water, getest en goedgekeurd voor gebruik op de huid en eenvoudig te verwijderen met een beetje louw warm water en zeep.
Gebruik liever geen baby doekjes voor het reinigen van de huid. Dit kan tot irritatie leiden.

Zoals bij ieder cosmetisch product kunnen wij een allergische reactie van de huid op het product niet uitsluiten. Als u niet zeker bent van de reactie van de huid op onze producten, vraag dan of u een beetje van het product op de binnenkant van de pols mag testen. Lijd dit tot een reactie, dan het product direct verwijderen met lauw warm water en zeep.

Vanwege sanitaire redenen, kunnen wij personen die ziek lijken of zijn (loopneus, hoesten enz.) of die lijden aan besmettelijke huidziektes, open wonden e.d. niet schminken.

Wij schminken volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Cosmetica is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege hun gevoelige huid en vergrote kans op huidirritatie of allergie.
Kinderen die niet stil willen zitten, bang zijn of huilen worden door ons niet geschminkt en wij doen geen schmink die ons niet gepast lijkt.

Gemiddeld neemt het schminken van een persoon tussen de 5 en 10 minuten in beslag afhankelijk van de grootte en de moeilijkheidsgraad. Houd hier rekening mee als u in de rij gaat staan bij een evenement of bij het aantal kinderen dat u uitnodigt op een feest.

Lees voor meer informatie ook onze Algemene Voorwaarden even door.

Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld en uw begrip.